By Marc Elsberg,Anne Marie Koper

Tijdens haar onderzoek naar de dood van een tiener komt journaliste Cynthia Bonasant terecht op Freemee, een on-line platform met miljoenen gebruikers. Freemee analyseert de information van gebruikers en geeft ze adviezen voor een beter en succesvoller leven.Er is maar één iemand die wijst op de gevaren van Freemee: 0, de meestgezochte on-line activist ter wereld. Wanneer Cynthia ontdekt dat 0 gelijk heeft en dat Freemee de verzamelde facts gebruikt om vrijwel onbeperkte macht te verkrijgen, wordt ze het doelwit van deze machtige en meedogenloze organisatie. En in een wereld waarin digicam s, databrillen en smartphones specified vastleggen waar je bent, is ontsnappen onmogelijk...

Show description

Read Online or Download Zero (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Linda Dielemans's Zomerwoud (Dutch Edition) PDF

Alja is een trotse jager. Ze heeft de proeven doorstaan en haar naam gekregen. Op de ochtend na dit ritueel wordt ze wakker van een vreselijk visioen. Ze gaat naar de rivier om zich te wassen en daar komt ze Erkin tegen. Een jongen met donker haar en donkere ogen. Zijn dorp bestaat niet uit jagers, vinders of vissers.

Read e-book online De brein machine (Dutch Edition) PDF

Nieuw boek van de auteur van de longseller De bril van Darwin, die alle menselijke gedragingen beschrijft door de bril van de gedragsbiologie ;;;Een toegankelijk en opmerkelijk boek over de menselijke emoties, nu eens niet gezien door de bril van een psycholoog, maar wel door die van een bioloog. Biologie bestudeert immers de evolutie van het leven en daar maken emoties integraal deel van uit.

Download PDF by Anna Mancini,Krista Roest: Uw Dromen Kunnen Uw Leven Redden: Hoe en waarom uw dromen u

Hoewel we van nature through ons lichaam en ons onderbewustzijn alle gevaren in onze omgeving opmerken, weten we niet meer hoe we die waarnemingen kunnen gebruiken om onze persoonlijke veiligheid te garanderen. De dieren weten nog wel hoe ze dat moeten doen en dat is wat rooster in staat stelt om gewaarschuwd te worden en te vluchten voordat de natuurrampen zich voordoen.

De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses (Dutch Edition) - download pdf or read online

Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen brengen, heeft hij echter nog één iemand nodig: Tessa grey. Als Mortmain Tessa ontvoert, doen Jem en Will - de twee jongens die het meest van haar houden - er alles aan om haar te redden.

Additional resources for Zero (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Zero (Dutch Edition) by Marc Elsberg,Anne Marie Koper


by Robert
4.4

Rated 4.38 of 5 – based on 46 votes