By juliaan van acker

Als de Europese moslims erin slagen vrede en welvaart in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te verwezenlijken, dan wordt de 21ste eeuw de beste eeuw die de mensheid ooit heeft gehad. Hiertoe is een politieke visie nodig. In dit boek wordt deze visie ontwikkeld op foundation van wijsheid die mensen van goede wil al duizenden jaren inspireert.

Een vredig en welvarend islamitisch rijk zal samen met Europa de grote hedendaagse uitdagingen beter aankunnen. Over de gehele horizon doemen bedreigingen voor de mensheid op. Een cumulatie van verontrustende bewegingen kan tot een climax leiden: economische stagnatie en eventueel recessie, opeenvolgende terroristische aanslagen die nog ernstiger vormen aannemen, de gevolgen van de destructie van ons ecosysteem, de toenemende verschillen tussen arm en rijk, de massa-immigratie vanuit Afrika, pensioenen en andere sociale voorzieningen die onbetaalbaar worden.

Bij deze ontwikkelingen wordt het elk voor zich. De mensen voelen zich in hun bestaan bedreigd. males zoekt veiligheid bij de mensen met wie males een eeuwenlange geschiedenis en cultuur deelt. Elk land koestert zijn eigen identiteit en tradities, wish dat biedt zekerheid en geborgenheid.

Om te voorkomen dat de geschiedenis van de vorige eeuw zich herhaalt, dat de wereld in model staat en genocides voorkomen, moet de kracht van het volk in de goede richting worden gemobiliseerd. In het andere geval gaan de islamitische landen nog grotere ellende tegemoet en ontstaat in Europa een situatie die lijkt op het Midden-Oosten nu.

In dit boek wordt voorgesteld hoe we het most sensible tewerk kunnen gaan. Een sterke Europese Confederatie kan borg staan voor het behoud van de wereldvrede. Maar tegelijkertijd moeten de moslims terugkeren naar de landen waar hun wortels liggen. Als daar de islamitische cultuur opnieuw tot bloei kan komen, kan de alliantie met Europa tot een schitterende toekomst leiden. De moslims en de Europeanen wacht een grootse taak.

Juliaan van Acker is emeritus hoogleraar en is als professional in ernstige gedragsstoornissen al bijna vijftig jaar actief in de zelfkant van de maatschappij.

Show description

Read Online or Download Een moslimvrij Europa voor wereldvrede: solidair met de landen van herkomst (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Zomerwoud (Dutch Edition) - download pdf or read online

Alja is een trotse jager. Ze heeft de proeven doorstaan en haar naam gekregen. Op de ochtend na dit ritueel wordt ze wakker van een vreselijk visioen. Ze gaat naar de rivier om zich te wassen en daar komt ze Erkin tegen. Een jongen met donker haar en donkere ogen. Zijn dorp bestaat niet uit jagers, vinders of vissers.

Mark Nelissen's De brein machine (Dutch Edition) PDF

Nieuw boek van de auteur van de longseller De bril van Darwin, die alle menselijke gedragingen beschrijft door de bril van de gedragsbiologie ;;;Een toegankelijk en opmerkelijk boek over de menselijke emoties, nu eens niet gezien door de bril van een psycholoog, maar wel door die van een bioloog. Biologie bestudeert immers de evolutie van het leven en daar maken emoties integraal deel van uit.

Download e-book for iPad: Uw Dromen Kunnen Uw Leven Redden: Hoe en waarom uw dromen u by Anna Mancini,Krista Roest

Hoewel we van nature through ons lichaam en ons onderbewustzijn alle gevaren in onze omgeving opmerken, weten we niet meer hoe we die waarnemingen kunnen gebruiken om onze persoonlijke veiligheid te garanderen. De dieren weten nog wel hoe ze dat moeten doen en dat is wat chicken in staat stelt om gewaarschuwd te worden en te vluchten voordat de natuurrampen zich voordoen.

Cassandra Clare's De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses (Dutch Edition) PDF

Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen brengen, heeft hij echter nog één iemand nodig: Tessa grey. Als Mortmain Tessa ontvoert, doen Jem en Will - de twee jongens die het meest van haar houden - er alles aan om haar te redden.

Extra info for Een moslimvrij Europa voor wereldvrede: solidair met de landen van herkomst (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Een moslimvrij Europa voor wereldvrede: solidair met de landen van herkomst (Dutch Edition) by juliaan van acker


by Paul
4.3

Rated 4.54 of 5 – based on 11 votes