By Moustafa Gadalla

Dit boek onthult een aantal aspecten over de Oude Egyptische cultuur. Deze uitgebreide editie van het boek bestaat uit vier delen met in totaal sixteen hoofdstukken, evenals drie Bijlagen.

Deel I: Het Volk van Egypte bestaat uit vier hoofdstukken – 1 tot en met four, als volgt:

Hoofdstuk 1: Het commence bespreekt de periode van de Egyptische oudheden, minstens 39.000 jaar geleden, in overeenstemming met het archeologische, historische en fysieke bewijs; het tijdperk van Leo en de Sfinx; evenals het tijdperk van de Egyptische Sothis kalender, dit is veruit de meest actual kalender ooit.

Hoofdstuk 2: De Egyptische Bevolking gaat over de grondslagen en de kenmerken van het [Oude] Egyptische volk, evenals hun nederzettingen over de hele wereld.

Hoofdstuk three: De Meest Religieuze geeft een kort overzicht van de Egyptische kosmologie; monotheïsme en polytheïsme; dierlijke symboliek, schepping van het universum, etc.

Hoofdstuk four: De Sociale/Politieke orde bespreekt de foundation en toepassingen van de matrilineale/matriarchale principes; de matrilokale gemeenschappen; het Egyptische, grassroots, republiek systeem; het tweeledige opzichter/administratie regeringssysteem; en de documentatievolgorde van alle dingen in de Egyptische samenleving.

Deel II: De Kosmische Correlaties bestaat uit drie hoofdstukken – five tot 7, als volgt:

Hoofdstuk five: Zo boven, Als Beneden behandelt de principes en toepassingen van kosmisch bewustzijn in het leven van de Egyptenaren; en de cyclische vernieuwingsfestivals als een vorm van dergelijke principes.

Hoofdstuk 6: De Farao, de Kosmische hyperlink heeft betrekking op de ware heerschappij van de Egyptische farao als een meesterknecht; hoe het volk te regeren; en nog veel meer.

Hoofdstuk 7: Egyptische Tempels geeft een kort overzicht van de echte functie/doel van de Egyptische tempel; de harmonische ontwerpparameters; en nog veel meer.

Deel III: De Geleerde Egyptenaren bestaat uit vijf hoofdstukken – eight tot 12, als volgt:

Hoofdstuk eight: De Goddelijke Taal geeft een kort overzicht over de schrijfvormen in het Oude Egypte – de alfabetische vorm van schrijven en de beeldende, picturale, metafysische symbolen/geschriften; evenals de gecultiveerde aspecten van de Egyptische alfabetische taal.

Hoofdstuk nine: Het Egyptische, Muzikale Erfgoed geeft een kort overzicht over het muzikale erfgoed; de musicalorkesten; het brede scala van muziekinstrumenten; evenals dans en ballet in het Oude Egypte.

Hoofdstuk 10: Gezondheid en Geneeskunde geeft een kort overzicht over het hoge, internationale aanzien voor de Egyptische geneeskunde; het medische beroep; de inhoud van sommige Egyptische medische papyri over diagnose, kuren en behandelingen van diversified aandoeningen, operaties; en de brede waaier van voorschriften.

Hoofdstuk eleven: Astronomie bespreekt de verbazingwekkende, nauwkeurige, astronomische kennis en praktijken, zoals astronomische waarnemingen en opnames, de dierenriemcyclus, enz.

Hoofdstuk 12: Geometrie en Wiskunde geeft een kort overzicht van de onderwerpen van de heilige geometrie en natuurwetenschappen, geodesie, wiskunde en numerologie; evenals hun kennis en toepassingen van de heilige “verhoudingen” van Pi en Phi.

Deel IV: De Levendige Economie bestaat uit vier hoofdstukken – thirteen tot sixteen, als volgt:

Hoofdstuk thirteen: De Cultiverende Cultuur gaat over de geweldige toepassing van droogweer landbouwtechnieken; de sociale taakverdeling; en de agrarische gemeenschap.

Hoofdstuk 14: De Producerende Industrieën bespreekt de Egyptische kennis van de metallurgie en metaalbewerking; hun goud-zilver (electrum) producten; hun koperen en bronzen producten; de glazen (glas en beglazing) producten; hun ijzerproducten; hun mijnbouwactiviteiten; evenals enkele different technologische toepassingen.

Hoofdstuk 15: Transportatie Infrastructuur geeft een kort overzicht van de verschillende soorten Egyptische ......

Show description

Read or Download De Oude Egyptisch Cultuur Onthuld (Dutch Edition) PDF

Best ancient history books

Download e-book for kindle: Holy Bible: From the Ancient Eastern Text by George M. Lamsa

This good-looking re-creation of the authoritative English translation of the Aramaic (Syriac) outdated and New Testaments--the language of Jesus--clarifies tricky passages and gives clean perception at the Bible's message.

Download e-book for kindle: Andreas Pohl: Band II - Heimatforschung, Artikelsammlung, by Heinrich Klein

Diese Veröffentlichung geht auf umfangreiche Recherchen und Digitalisierungsarbeiten in den Jahren 2007 bis 2013 zurück, Im Euskirchener Stadtarchiv fanden sich alte Exemplare des Euskirchener Volksblattes mit Beiträgen zur Heimatgeschichte im Nordeifeler Raum. Hier stieß der Verfasser erstmals auf die Artikel des seinerzeit in Lommersum im Kreise Euskirchen ansässigen Pfarrers Andreas Pohl, der später in der Gemeinde Abenden/Blens im Rurtal wirkte.

Download e-book for iPad: Études économiques sur l'antiquité (French Edition) by Paul Guiraud

Études économiques sur l'antiquitéPaul Guiraud, historien français (1850-1907). Ce livre numérique présente «Études économiques sur l'antiquité», de Paul Guiraud, édité en texte intégral. Une desk des matières dynamique permet d'accéder directement aux différentes sections. desk des matières- Présentation- Chapitre I.

New PDF release: Ionien – Brücke zum Orient (German Edition)

Die Perle Griechenlands Ionische Städte wie Ephesos zählen zu den schönsten archäologischen Sehenswürdigkeiten der Ägäis. In der Antike waren sie das Tor Griechenlands zum Orient und Drehscheibe für Wissen und Handel. Sein identify sollte für alle Zeiten unsterblich sein. Dieses größenwahnsinnige Ziel vor Augen, zündete ein Grieche im four.

Extra info for De Oude Egyptisch Cultuur Onthuld (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De Oude Egyptisch Cultuur Onthuld (Dutch Edition) by Moustafa Gadalla


by Donald
4.5

Rated 4.63 of 5 – based on 7 votes