By Hans Uding

DE NATAKEN

HET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUUR

Geleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding.

De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.
Het waren bijzondere mensen met een buitengewone intelligentie en communicatie waar Nifrija ooit deel vanuit maakte.
Boeiend zijn de passages in het boek over hoever zij al in hun gedachtegang waren: zij hadden alle intelligentie en eigenschappen op ieder terrein van voorgaande generaties door hypnose weten over te nemen en door vibraties het positieve te verveelvoudigen. Deze positieve krachten waren zo sterk, dat het negatieve niet meer aanvaard werd, ook niet werd geregistreerd. Dit volk used to be zo verheven dat communiceren met andere volkeren niet meer mogelijk was.

De NATAKEN kenden geen medische wetenschap. Het used to be een ambachtsvolk dat de natuur als uitgangspunt had en de schatten der aarde waren hun grondstoffen. Het gevoel van bezit was once hun volkomen vreemd.
Orde en recht was once aangeboren, daarom waren er geen wetten en voorschriften, males wist zijn plaats in de gemeenschap. Allen waren gelijk, er was once geen hiërarchie. males used to be een Algemeenschap, in de ALliefde, in het ALbewustzijn. males sprak een taal, waarbij woorden werden overgedragen door bewustzijnscommunicatie.

In het boek neemt Nifrija de lezer mee aan de hand en leidt de lezer door deze wondere en intrigerende wereld. De lezer zal geëmotioneerd worden en lezen dat er oplossingen voor de wereld klaarliggen in geschriften die door de NATAKEN tot ons komen.
Hans Uding (1934) heeft deze spirituele doorgevingen jaren laten liggen tot het second dat hij voelde dat het het juiste second used to be om dit werk digitaal uit te geven. Hij is onder andere ook dichter en heeft twee dichtbundels op zijn naam staan: ´Mag ik binnenkomen´ (1980) en ´Kom binnen´ (2010).
Website: www.udingiam.com

Show description

Read Online or Download De Nataken (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: Zomerwoud (Dutch Edition)

Alja is een trotse jager. Ze heeft de proeven doorstaan en haar naam gekregen. Op de ochtend na dit ritueel wordt ze wakker van een vreselijk visioen. Ze gaat naar de rivier om zich te wassen en daar komt ze Erkin tegen. Een jongen met donker haar en donkere ogen. Zijn dorp bestaat niet uit jagers, vinders of vissers.

De brein machine (Dutch Edition) - download pdf or read online

Nieuw boek van de auteur van de longseller De bril van Darwin, die alle menselijke gedragingen beschrijft door de bril van de gedragsbiologie ;;;Een toegankelijk en opmerkelijk boek over de menselijke emoties, nu eens niet gezien door de bril van een psycholoog, maar wel door die van een bioloog. Biologie bestudeert immers de evolutie van het leven en daar maken emoties integraal deel van uit.

Get Uw Dromen Kunnen Uw Leven Redden: Hoe en waarom uw dromen u PDF

Hoewel we van nature through ons lichaam en ons onderbewustzijn alle gevaren in onze omgeving opmerken, weten we niet meer hoe we die waarnemingen kunnen gebruiken om onze persoonlijke veiligheid te garanderen. De dieren weten nog wel hoe ze dat moeten doen en dat is wat rooster in staat stelt om gewaarschuwd te worden en te vluchten voordat de natuurrampen zich voordoen.

Cassandra Clare's De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses (Dutch Edition) PDF

Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen brengen, heeft hij echter nog één iemand nodig: Tessa grey. Als Mortmain Tessa ontvoert, doen Jem en Will - de twee jongens die het meest van haar houden - er alles aan om haar te redden.

Extra resources for De Nataken (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De Nataken (Dutch Edition) by Hans Uding


by Mark
4.2

Rated 4.91 of 5 – based on 15 votes